Nå kan du bli helt usynlig på nett
Teknofil
(Bilde: Dolphin/Google Play.)

Nå kan du bli helt usynlig på nett

Nettleseren Dolphin Zero sletter automatisk alle dine elektroniske spor.

Det er nok mange som husker scenene fra Harry Potter-filmene der den unge trollmannen tar på seg en usynlighetskappe og rett og slett blir, ja, usynlig. Nå er det din tur til å bli usynlig, nærmere bestemt elektronisk usynlig. 

Siden du leser denne artikkelen er det en god sjanse for at du akkurat nå benytter enten Google Chrome, Android-nettleseren, Safari, Firefox eller til og med Opera. Men nå får du en sjanse til å revurdere dette; Dolphin Zero fra MoboTap er her. 

Dolphin er allerede en etablert nettleser som har vunnet flere priser, og det er en svært populær app på både iOS og Android. Med den nye versjonen har MoboTap utvidet kundegruppen. Dolphin Zero er nettleseren for deg som ikke vil etterlate noen elektroniske spor i det hele tatt.

Alt makuleres automatisk

Det MoboTap i grunnen lover med Dolphin Zero er at ingenting du gjør vil hverken lagres, samles eller deles. Dette synes også i nettleseren, som er helt strippet for ekstrafunksjoner. Her finnes ingen bokmerker, ingen mulighet til å lagre passord og ingen automatisk utfylling av personlig informasjon når du oppretter kontoer. Men dette har også en stor, stor fordel: nettleseren er blant de raskeste og minst hakkete du kan finne, rett og slett på grunn av mangelen på funksjoner.

Det er ikke bare Dolphin Zero som er ny i nettleserfaunaen:
Denne norske nettleseren byr på en annerledes brukeropplevelse »

(Kilder: Dolphin, Thenextweb)

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen