Durex Fundawear er et undertøy som avgir vibrasjoner, basert på hvor avsenderen trykker. (Bilde: durexaustralia / YouTube)

Nå kan du beføle kjæresten din over nett

Kondomprodusenten Durex viser «smartundertøy».

I langdistanseforholdets navn kan du og kjæresten din kline over nett, og i tillegg kan du styre partnerens vibrator med telefonen din.

Nå kaster kondomprodusenten Durex seg med på leken, og viser fram et konsept som passer rett inn i dagens sammenknyttede verden. «Fundawear» er navnet, og som det antyder er det en riktig så frisk kombinasjon mellom «fun» og «underwear».

Avstandsbeføling

Fundawear går kort og godt ut på dette: Du og partneren din er geografisk adskilt, men savnet blir for stort. Da er det bare å ikle seg det vibrerende undertøyet, og begynne å beføle partneren din via smarttelefonen. Det høyteknologiske undertøyet kan selvsagt også brukes som oppvarming når dere befinner dere i samme rom.

Fundawear er undertøy som boksershorts, truse eller BH, og har små motorer sydd inn i plagget. Dette er samme type motorer som avgir vibrasjoner når du trykker på skjermen på smarttelefoner.

Disse små motorene er koblet trådløst til smarttelefonen din, som via en server sender signalene mellom telefonene og dermed til undertøyet.

Du må altså skaffe både spesialisert undertøy og en egen app for å få fart på sakene. Appen har et «kart» over en manne- eller kvinnekropp, med sirkler for akkurat der du kan berøre. Systemet merker også hvor hardt eller mykt du tar på telefonen, og dette blir overført til mottakerens undertøy.

Det vibrerende undertøyet er fremdeles i en testfase, og par kan melde seg på via Durex' Facebook-side.

Telesex mellom kjærester ser ut til å bli stadig mer utbredt:
Langdistanse-dildo kan redde forholdet »

På videoene nedenfor kan du lære litt mer om teknologien bak Fundawear:


(Kilder: The Telegraph via DVICE)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen