Nå har WhatsApp fått støtte for videosamtaler
(Bilde: COLOURBOX7512561, Google)

Nå har WhatsApp fått støtte for videosamtaler

Superpopulær meldingsapp utstyres med ny, etterlengtet funksjon.

I oktober kunne vi rapportere at den populære meldingsappen WhatsApp skulle få støtte for videosamtaler basert på noen tidligere betautgaver, men uten at det forelå offisielle bekreftelser. Nå er funksjonen imidlertid offisielt kunngjort på WhatsApp-bloggen.

Videosamtalefunksjonen er ifølge WhatsApp nå i ferd med å bli rullet ut til alle de rundt én milliard brukerne av appen, og dermed skulle det ikke ta lange tiden før man kan ta funksjonen i bruk.

Ukomplisert

Selskapet skriver at de har fått utallige forespørsler om å bygge videosamtaler inn i appen i lang tid, og nå var det altså på tide å få funksjonen ut.

Illustrasjonsbilde.
Illustrasjonsbilde. Foto: Twin Design/Shutterstock.com

Videosamtalefunksjonen brukes ved å simpelthen velge en kontakt, og deretter får du opp et vindu hvor du kan velge mellom stemmesamtale og videosamtale, og det hele ser temmelig ukomplisert ut. Selve samtalene minner om det samme man får med for eksempel Apples FaceTime.

Videosamtaler fordrer naturlig nok at begge har funksjonen , og om du ringer til en person som ikke har tilgang vil du få opp en melding om at brukeren må oppdatere appen sin når du prøver å starte en videosamtale.

WhatsApp fikk også en annen nyttig oppdatering nylig: Appen har fått tostegsverifisering og lydavspilling i bakgrunnen »

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen