(Bilde: Adidas/montasje)

Nå har smart-fotballen kommet til Norge

Adidas miCoach SMART BALL koster mye mer enn den offisielle VM-ballen.

Adidas er produsenten av sommerens VM-ball Brazuca, som tradisjon tro blir å se på fotballarrangementer over hele landet i sommer.

Samme produsent har imidlertid laget en annen fotball også: Adidaas miCoach SMART BALL. Denne koster over dobbelt så mye som den offisielle Brazucaen, men det er fordi den er «smart».

Sensor og app

Det spesielle med miCoach SMART BALL er at den er utstyrt med sensorer og et magnetometer, som klarer å analysere ting som hastighet og hvor godt du treffer med tanke på skru, treffpunkt og kraft.

Foto: Apple Store

Resultatene leser du av i den medfølgende miCoach-appen. Der kan du også sammenligne hvor godt du gjør det i forhold til vennene dine, så fremt de bruker den samme løsningen.

Kul sak? For å teste den må du ut med hele 2490 kroner i Apple Store, der den nå har kommet i salg. Til sammenligning koster den offisielle VM-ballen en drøy tusenlapp hos Torshov Sport, men denne har til gjengjeld ingen slike «smart-egenskaper».

Apple Store Norge har for øvrig også fått inn nye deksler til iPhone, med VM-motiver. De har også fått inn et Beats headsett med Brasil-motiv på.

Ronaldo og Messi på samme lag?
Samsung lar deg spille med dem begge i sitt nye mobilspill »

(Kilde: pressemelding, Torshov Sport)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen