Nå har Siba byttet navn på nett

Nå har Siba byttet navn på nett

Omprofileringen til NetOnNet er i gang.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Etter at NetOnNet tok over Siba i 2015 har den gamle elektronikkjeden gradvis blitt omprofilert med navn og profil fra NetOnNet. Butikkene har de siste årene blitt til såkalte Lagershoper, men nå strykes også Siba-navnet fra internett.

Taster du Siba.no inn i en nettleser nå, kommer du i stedet til netonnet.no, med en liten ekstra forklaring i toppen om at Sibas nettsider har blitt om dirigert siden 10. februar.

Vant pristester

I 2014 vant Siba Teks store pristest av nettbutikker. Den gang hårfint foran Pixmania og NetOnNet. Året etter ble sistnevnte billigst, mens begge to gjorde det skarpt i vinterens test.

10. november i fjor åpnet NetOnNet sin første fysiske butikk under eget navn i Norge. Det var butikken i Sandnes som ble først ut, men flere skal dukke opp i løpet av dette året.

Enkelte av Siba-butikkene som nå blir til NetOnNet-butikker har allerede skiftet navn fra det gamle Computer City-konseptet som ble overtatt av Siba. Og altså nå skal tjene som lagerutsalg for nettbutikken, som lover lik pris på nett og i butikk.

Vinterens store nettbutikktest finner du her »

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen