Nye Razer Blade.
Nye Razer Blade. (Bilde: Razer)

Spillernes «Rolls-Royce» har blitt enda bedre

Dette er nye «Razer Blade».

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Razers kraftige, bærbare spill-PC «Blade» kom ut for temmelig nøyaktig to år siden og kom i en oppgradert utgave i fjor. Nå melder selskapet at maskinen nok en gang har fått seg en vitamininnsprøytning.

Den nye versjonen av Razer Blade er først og fremst utstyrt med den nyeste Skylake-generasjonen av Intel-prosessorer, og utover det er det noe som er nytt og annet som er ved det gamle.

Solid grafikk og oppløsning

PC-en byr fremdeles på en 14-tommer skjerm med en oppløsning på 3200 x 1800 piksler, og leveres ennå med den potente grafikkløsningen GeForce GTX 970M, dog denne gangen med hele 6 GB videominne.

Foto: Razer

Prosessoren er oppgradert til en Core i7-6700HQ på 2,6 GHz og en turbofrekvens på 3,5 GHz. Ellers finner vi 16 GB minne under panseret, sammen med en SSD på enten 256 eller 512 GB, tre USB 3.0-porter, HDMI 1.4a, Bluetooth 4.1, USB Type-C og 802.11a/b/g/n/ac Wi-Fi.

Livvidden er som før på 1,78 centimeter, men vekten er nå redusert til 1,9 kilogram. Dermed er den cirka 100 gram lettere enn den forrige versjonen.

Norsk lansering ennå uviss

Dessverre er det ennå uvisst om maskinen kommer til Norge. Selv om Blade har eksistert på markedet i flere år allerede, har den ennå til gode å bli lansert i Europa, og Razer verken bekrefter eller avkrefter en europeisk lansering i pressemeldingen denne gangen heller.

I USA skal den lanseres den 15. april, og prisene ligger på 2000 og 2200 dollar for henholdsvis utgaven med 256 GB og 512 GB SSD. I norsske kroner tilsvarer dette cirka 17 000 kroner og 18 700 kroner. Mer informasjon finner du på produktsiden.

MSI slapp også en kraftig spillbærbar nylig: Lille GS40 frister med toppgrafikk fra høyere vektklasser »

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen