MSIs nye mekaniske spilltastatur, GK-601.
MSIs nye mekaniske spilltastatur, GK-601. (Bilde: MSI)

Nå har MSI sluppet sitt dedikerte spilltastatur

Laget for ivrige spillere.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Om du er blant de mange PC-spillerne som foretrekker de mekaniske tastaturene, får du snart enda flere å velge mellom. MSIs første mekaniske spilltastatur, som vi tok en titt på under CES-messen i januar, lempes nemlig snart ut på markedet.

Tastaturet har fått navnet GK-601 og benytter de følsomme Cherry MX Red-bryterne. Mekaniske brytere som dette er gjerne ansett som det beste til å takle den vedvarende hamring under intense spillseanser.

Slitesterkt

MSI kan blant annet opplyse at hver enkelt tast er behandlet med presisjonslaser for å gi en hardfør overflate. I tillegg er det, som i alle andre Cherry-baserte tastatuter, benyttet 18-karats gullbellegg i bryterne, som skal ha en levetid på 50 millioner trykk.

Foto: MSI

I likhet med en del andre mekaniske spilltastaturer, som for eksempel Corsair Vengeance K70, kommer GK-601 også med LED-baklys. Nærmere bestemt byr tastaturet på individuelle, gule LED-baklys med fire ulike styrkegrader.

GK-601 bruker ellers såkalt «n-key rollover», som innebærer at hvert enkelt tastetrykk vil bli registrert individuelt, uansett hvor mange taster du måtte holde inne samtidig. Windows-knappen kan for øvrig deaktiveres, slik at man unngår å trykke på den ved et uhell midt under spilløkten.

Mange makroknapper

Uthevede WASD-taster og fire multimedietaster er på plass, og ved hjelp av egen programvare som følger med kan du programmere opptil 50 makroknapper og lagre fem ulike profiler. Tastaturet kommer med 128 kb minne.

GK-601 har et ytre mål på 46 cm x 16,2 cm x 3 cm og veier 1,3 kilogram.

I pressemeldingen sier MSI dessverre ingenting om pris og tilgjengelighet for sitt nye produkt, så vi må nok vente en liten stund på å få kloa i det nye vindunderet.

Lyst til å vite mer om hvordan mekaniske tasturer fungerer? Her er vår guide »

(Kilder: MSI, via Technology Tell)

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen