Nå har Microsoft sluppet OneDrive
Teknofil
(Bilde: Microsoft/Teknofil.no)

Nå har Microsoft sluppet OneDrive

Feirer nytt navn med 100 GB gratis lagring til noen heldige utvalgte.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Microsofts skylagringstjeneste har vært et sårt punkt for selskapet i snart et år, da det viste seg at det britiske selskapet BSkyB sa de ikke kunne bruke navnet deres. Microsoft erklærte i januar at de ville bytte navn på SkyDrive til OneDrive, og nå er endringen i ferd med å gjennomføres. 

Nytt navn, noen nye funksjoner

Du kan nå gå inn på OneDrive.com, selv om SkyDrive.com fungerer, og logge inn med din Microsoft-konto. Alle tidligere SkyDrive-logoer på både Windows og Microsoft har nå blitt byttet ut med "One" i stedet for "Sky", selv om OneDrive.com hos oss fortsatt viser en SkyDrive-logo. Slike småting vil nok fikses i løpet av de neste dagene.

OneDrive byr på et par endringer i forhold til forgjengeren, slik som at kameraappen på Android nå kan automatisk settes til å laste opp bilder til skytjenesten, en funksjon som har vært tilgjengelig på iOS og Windows Phone 8 i lang tid. 

Samme pris

Prisen for OneDrive er naturlig nok akkurat det samme som før navneendringen. Du får 7 GB gratis lagringsplass, og 3 GB ekstra lagringsplass hvis du setter opp telefonen din til å automatisk laste opp bilder til OneDrive.

Du kan også få ytterligere lagringsplass ved å rekruttere vennene dine til tjenesten. 

Få 100 GB gratis lagringsplass

For å feire det nye navnet vil Microsoft snart også dele ut 100 GB gratis lagringsplass til de første 100 000 brukerne som melder seg opp til den nye tjenesten. Akkurat når denne kampanjen begynner er ikke helt sikkert, men Pocket-Lint skriver at Microsoft vil annonsere kampanjen de nærmeste dagene.

Det er heller ikke oppgitt om nåværende kunder vil kunne dra nytte av det midlertidige tilbudet. 

SkyDrive OneDrive kom godt ut i vår samletest:
Dette er de beste skylagringstjenestene »

(Kilde: Pocket-Lint)

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen