Nå har Googles Spotify-konkurrent blitt mye bedre
(Bilde: TACstock/Shutterstock.com)

Nå har Googles Spotify-konkurrent blitt mye bedre

Google Play Musikk øker antall sanger du kan laste opp i skyen kraftig.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Blant musikkstrømmetjenester her hjemme er det fremdeles Spotify og Wimp som er blant de mest populærte, men også Google har kastet seg inn i dansen med sin Google Play Musikk, som omsider ble lansert i Norge i fjor. Som Google melder på sin offisielle Android-blogg har denne tjenesten nå fått et ganske kraftig løft.

Lar deg nå laste opp 50 000 låter

En av funksjonene som Google Play Musikk kommer med er muligheten til å laste opp musikk til nettskyen. Opprinnelig var antallet sanger du kunne laste opp begrenset til 20 000, men dette har nå mer enn doblet seg, til 50 000 sanger.

50 000 sanger er den nye, øvre opplastingsgrensen på Google Play Musikk.
50 000 sanger er den nye, øvre opplastingsgrensen på Google Play Musikk. Foto: Google

Dersom kan du altså lage deg et ganske så omfattende arkiv av låter dersom du skulle ha behov for det. Sangene du laster opp i skyen med Google Play Musikk kan som før enten lastes ned eller strømmes til både Android-enheter og iOS-enheter, Chromebook-er eller til en Chromecast-enhet.

Drar fra Apple

Dermed drar Google også ganske langt fra Apples konkurrerende tjeneste iTunes Match, som lar deg laste opp opptil 25 000 sanger, men som blant annet ikke er kompatibel med Android-plattformen. Googles opplastingstjeneste koster derimot ingenting utover det du betaler for selve abonnementet.

Google Play Musikk tilbyr én gratis prøvemåned, og deretter koster det 99 kroner i måneden for tilgang til 30 millioner låter. Dette er akkurat den samme prisen som den reklamefrie utgaven av Spotify koster.

Spotify er en tøff konkurrent til Google Play Musikk: Nylig nådde tjenesten en stor milepæl »

 (Via GigaOM)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen