Gets oppdaterte app til iOS og Android har fått støtte for nedlasting av offline-innhold.
Gets oppdaterte app til iOS og Android har fått støtte for nedlasting av offline-innhold. (Foto: Stein Jarle Olsen, Tek.no)

Nå kan Get-kunder laste ned innhold for å se offline

Og Get legger til en helt ny innholdstjeneste.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Gets apper til iOS og Android ble nylig oppdatert med en kjærkommen funksjon: Mulighet for nedlasting av innhold, for eksempel til bruk på fly eller når du på annet vis er uten nett. 

Det meste av «on demand»-innhold er tilgjengelig for offline-nedlasting, i tillegg til alle filmer du har leid. Men innholdet man kan laste ned vil variere, akkurat som på Netflix, skriver Gets kommunikasjonssjef Sebastian Eidem i en e-post til Tek.no. 

– Alle opptak av lineære TV-kanaler vil også fungere offline, sier Eidem. Det siste skiller Gets løsning fra for eksempel Canal Digital Satellitt, som en god stund har tilbudt filmer og serier til offline-seing. 

Funksjonen hos Get krever imidlertid at du har satt det du vil laste ned på opptak før det sendes på TV. Du kan dermed ikke gå tilbake i ukesarkivet og laste ned for offline-seing. 

Ny strømmetjeneste 

Utover det avhenger innholdet som er tilgjengelig av hvilke tjenester du har inkludert i ditt Get-abonnement. Get opererer som kjent med «poeng» du kan bruke på ulike typer innhold, og lanserte i går en ny tjeneste kundene kan velge for poengene sine. 

Et lite utvalg av filmene som er tilgjengelig i Nordisk Film+. De absolutt største blockbusterne virker den ikke å ha. Foto: Skjermdump

Den heter Nordisk Film+, og viser «de beste norske og nordiske filmene, sammen med internasjonale storfilmer», ifølge en pressemelding fra Get. Hver uke skal det legges til nye filmer, og hele Nordisk Film+-biblioteket vil være tilgjengelig for offline-nedlasting. 

– Vi er opptatt av å støtte opp under norsk innhold i en tidsalder hvor vi stadig ser mer innhold fra utlandet. Nordisk Film+ er derfor en tjeneste som passer godt inn i fokuset vårt på norsk film og norsk innhold, og her er det mye bra å forsyne seg av, sier produktdirektør Torbjørn Aamodt i Get i en melding.

Nordisk Film+ koster 10 poeng i Gets poengsystem. 

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen