Elon Musk har laget en «flammekaster»
Elon Musk har laget en «flammekaster» (Foto: Instagram, montasje, Tek.no)

Nå har Elon Musk lansert en «flammekaster»

Uventet vri fra Telsa-sjefen.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Elon Musk er en mann som liker å skape oppmerksomhet med spenstige løfter, men har også en tendens til å faktisk levere hva han lover. Det har den siste tiden versert rykter om at Musk ville slippe noe så uventet som en flammekaster, noe mange trodde var en spøk, men nå ser det ut til at produktet faktisk eksisterer.

Som blant andre Mashable rapporterer har det nemlig blitt lagt til en produktside for en flammekaster på hjemmesiden til Musks selskap The Boring Company, som jobber med å konstruere tunneler.

Instagram

Musk selv har tydeligvis det gøy med den nye «flammekasteren», som ved første øyekast ser mer ut som en forvokst lighter enn hva man normalt assosierer med en flammekaster.

Likevel ser det ut som enheten er kapabel til å skremme vannet av kameramannen som neppe var helt forberedt på Musk sitt stunt: 

Koster 500 dollar

Flammekasteren koster 500 dollar og kan forhåndsbestilles nå. Det inkluderer ikke moms, frakt eller andre tillegg. Det opplyses også at produktet som vises på hjemmesiden er en prototype og at den endelige versjonen vil bli «bedre», uten at det er klart hva dette innebærer.

Slipptidspunktet skal være april, og om datoen ender opp med å bli 1. april skal man kanskje ta produktet med en klype salt.

Elon Musk har tidligere indikert at produktet var underveis. Før flammekasteren dukket opp solgte Boring Company nemlig hatter, og Musk selv opplyste i desember på Twitter at de skulle begynne å selge flammekastere etter at 50 000 hatter var solgt. Senere la Musk ut en melding om at hattesalget hadde nådd målet og at flammekasteren var nestemann ut.

Allerede solgt 7000 stykker

Hatten var tydeligvis ikke alene om å bli en suksess. Elon Musk har blant annet brukt de siste timene til å rapportere om forhåndssalget av flammekasteren. En tweet som kun innholdt tallet 4000 ble raskt avløst av en ny med tallet 7000.

 

Det er svært vanskelig å si både hvor flammekastersalget og hele selskapet bak ender opp til slutt. Men foreløpig ser det ikke ut til at entreprenørselskapet med det morsomme navnet trenger å gjøre så forferdelig mye boring og bygging for å gå rundt.

Musk testet nylig sin nye kjemperakett: Her er videoen fra testen »

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen