Nå kan du spille Spotify-musikk direkte på Sonos-høyttalerne.
Nå kan du spille Spotify-musikk direkte på Sonos-høyttalerne. (Bilde: Sonos)

Nå har det kommet en veldig praktisk funksjon for Spotify-brukere med Sonos-høyttalere

Musikkstrømmetjenesten har fått en etterlengtet oppdatering.

I slutten av august i år kunne vi melde om en ny Spotify-oppdatering som gjør det mulig å styre smarthøyttalerne fra Sonos direkte fra Spotify-appen, uten at du trenger å gå via Sonos-appen. I begynnelsen av november kom betaversjonen, og nå har funksjonen offisielt blitt lansert for alle.

Den nye oppdateringen innebærer at Spotify Connect har blitt integrert i Sonos. Spotify Connect er en funksjon som gjør at du sømløst kan strømme musikk til høyttalere med nettverksstøtte ved å bruke Spotify-appen som en fjernkontroll.

Gir full kontroll

Om du har innredet hjemmet ditt med Sonos-høyttalere betyr den nye integrasjonen at du altså kan ha full kontroll på musikkavspillingen i hele huset gjennom Spotify-appen, inkludert gruppering av høyttalerne og volum.

Sonos har flere høyttalermodeller å velge mellom.
Sonos har flere høyttalermodeller å velge mellom. Foto: Spotify/Sonos

Dermed kan venner også koble seg opp på Wi-Fi-anlegget ditt og sende sin egen musikk til høyttalerne uten å måtte laste ned Sonos-appen først. Spotify Connect krever for ordens skyld at du er betalende Spotity-abonnent.

Det hele fungerer ved at man ganske enkelt velger en spilleliste i Spotify-appen, velger en sang, og deretter velger hvilket rom du vil spille av låten i. Du kan som sagt også velge alle rom for å spille av musikken i hele huset, og man kan invitere venner til å være med å lage spillelister i fellesskap.

Mer informasjon om den nye funksjonen finner du hos Sonos, og se også introduksjonsvideoen under, som for øvrig har norsk tekst.

Er du på jakt etter nye multiromshøyttalere? Disse danske modellene er et veldig godt kjøp »

(Kilde: Pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen