Remix OS Player lar deg enkelt kjøre Android-apper i Windows.
Remix OS Player lar deg enkelt kjøre Android-apper i Windows. (Bilde: Jide/YouTube)

Nå er det kjempelett å kjøre Android-apper på PC-en din

Du trenger bare å laste ned ett enkelt program.

Vi har tidligere skrevet om Remix OS, et Android-basert operativsystem  som lar deg kjøre Android-apper på PC-en. Nå har utvikleren bak Remix OS, Jide Technology, utviklet konseptet videre og gjort det enda enklere å kjøre Android-programmer i Windows.

Det nye produktet heter Remix OS Player og er rett og slett en Android-emulator som simpelthen lastes ned som en egen applikasjon. Dermed trenger du altså ikke lenger å installere selve Remix OS-operativsystemet.

«Mest avanserte» Android-emulatoren

Applikasjonen inneholder alt Remix OS har å by på, og lar deg altså enkelt kjøre Google Play-programmer direkte i appen mens du er i Windows. Jide kaller appen den «mest avanserte» Android-emulatoren som finnes til PC.

Foto: Jide

I likhet med vanlige Remix OS lar appen deg blant annet åpne mange Android-apper på samme tid, slik at du for eksempel kan sende meldinger til venner samtidig som du spiller.

Bruker utvikler-teknologi

Remix OS Player er basert på Android Marshmallow og bruker den såkalte Android Studio-teknologien, som benyttes av utviklere til å teste Android-applikasjoner på PC. Denne løsningen skal ifølge Jide gi emulatoren god ytelse uten kompatibilitetsproblemer.

Emulatoren er gratis tilgjengelig for nedlasting nå på hjemmesiden og har naturlig nok svært beskjedne maskinkrav. Under kan du se en introduksjonsvideo av Remix OS Player.

Nye bilder av Googles neste telefon skal nå ha dukket opp: Slik ser Pixel XL ut »

(Via The Next Web)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen