Teknofil
(Bilde: Disney)

Nå har den nye Star Wars-filmen endelig fått et navn

Den syvende filmen i serien kommer om 13 måneder.

Det er knyttet enormt mye spenning rundt den kommende Star Wars-filmen, som frem til nå bare har vært kjent som «Star Wars VII». I går avslørte Disney, som kjøpte opp Lucasfilm og Star Wars-rettighetene i 2012, at den nye filmen skal hete Star Wars: The Force Awakens.

Beskjeden ble gitt via Twitter, hvor Disney også viste frem den nye logoen for filmen. De kunne også bekrefte at filmcrewet er ferdige med å filme alle scenene til filmen, selv om det er lenge til vi får se den på kino. Premieren er ikke før den 18. desember neste år. 

30 år senere

Som vi allerede vet er handlingen i den nye Star Wars-filmen satt 30 år etter den sjette filmen i serienStar Wars: Episode VI Jedi-ridderen vender tilbake. Ifølge tidligere uttalelser fra regissøren J.J. Abrams vil historien føles ut som en forlengelse av de tre klassiske Star Wars-filmene fra 70- og 80-tallet, skriver The Verge.

Flere av skuespillerne fra de opprinnelige filmene gjør comeback, slik som Mark Hamill i rollen som Luke Skywalker, Harrison Ford som Han Solo og Carrie Fisher som Leia Organa.

Gleder du deg? Si hva du mener i kommentarfeltet nedenfor! 

Vil du fylle huset med Star Wars-dingser før premieren? 
Sjekk ut disse lyssabel-strikkepinnene »

(Kilde: The Verge)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen