Nå funker Googles kalender på iPhone

Endelig kom appen som tetter hullet for deg som bruker Googles tjenester på iOS.

Ikke et galt ord om kalenderen som følger med iOS, men for iPhone-brukere  som ellers lever sitt liv i Googles univers, har den manglende tilgangen til Googles kalender på iPhone skapt et tomrom i den digitale tilværelsen.

Men ikke nå lenger. Den nye Google Calendar-appen til iOS gir deg en oversikt over alle kalenderavtalene dine, med ulike fargekoder avhengig av hvilken Google-kalender avtalen ligger i. Mange har flere sett med kalendere tilgjengelig, slik at de kan skille mellom kalendere som viser private avtaler og jobbavtaler, føre treningsdagbok, skille prosjekter, registrere reiser, fravær, ferie eller hva det måtte være.

Med Googles løsning kan du velge hvilke av disse kalenderne du vil dele med andre, og hvilke du ønsker å se samlet i en oversikt. Sistnevnte kan være en dyd av nødvendighet for å hindre at du legger inn avtaler som kolliderer. Kalenderen vil også være synkronisert på alle enhetene du bruker Google-ID-en din på, og nå også på iPhone.

Mange bruker også Googles kalender til fellesprosjekter med mange deltakere, for eksempel til terminlister eller aktivitetsplanlegging. Nå kan også iPhone-brukerne se disse kalenderne på mobilen sin uten å måtte gå veien om en nettleser. 

Du kan laste ned Google Calendar for iOS her. Android-versjonen finner du her.

Hvilken kontorpakke skal du egentlig velge til iPad?
Office-kampen: Google, Apple eller Microsoft? »

Kommentarer (2)

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen