Nå fjerner Spotify gratis-sperren
(Bilde: Hardware.no)

Nå fjerner Spotify gratis-sperren

Lar deg lytte så mye du vil, uten å betale.

Frem til i dag har Spotify hatt en tids- og mengdebegrensning på hvor mye du kan lytte gratis. Den sperren fjernes nå over hele verden, bare måneder etter at selskapet samlet inn hele 1,5 milliarder kroner fra investorer for å styrke satsningen sin over hele verden. 

– Vi har fjernet alle sperrene på tvers av alle plattformer. Du kan høre på favorittmusikken din så mange ganger du vil, så lenge du vil, skriver Diego Planas Rego i selskapets blogg.

To valg

Foruten USA, Australia og en rekke asiatiske land, har det frem til nå bare vært mulig å strømme musikk fra Spotify i 2,5 timer i uka eller 10 timer i måneden, og én sang kunne ikke spilles av mer enn fem ganger før du måtte dra frem bankkortet.

Som så mange andre tjenesteselskaper på nett, baserer Spotify seg på en freemium-modell. Selv om du ikke betaler er du tvungen til å høre reklame i ny og ne, og tanken er at de mest aktive brukerne til syvende og sist vil velge å gå over til betalingsmodellen.

I den norske versjonen av Spotify kan du nå velge mellom gratisløsningen på alle plattformer, eller premium-pakken til 99 kroner i måneden. Sistnevnte lar deg også ha spillelistene dine tilgjengelig på mobile enheter, selv om du ikke har nettilkobling, samtidig som du får høyere lydkvalitet. 

Har du en stor analog musikksamling?
Slik lager du en perfekt kopi »

(Kilde: Spotify)

 

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen