(Bilde: YouTube)

Nå får YouTube mindre tullprat i kommentarfelt

Endelig blir det enklere å luke bort ugresset.

Det er vel ingen stor hemmelighet at kommentarfeltene til den umåtelig populære videotjenesten YouTube holder en høyst varierende kvalitet, og ofte fungerer som tumleplass for aggressive «troll» og Internett-bøller.

Nå foretar YouTube endringer av tjenesten for å gjøre de svært aktive kommentarfeltene til en noe mer innbydende møteplass. Det meldes på YouTubes offisielle blogg.

Private samtaler

Én av endringene det er blitt fokusert på er å gjøre de interessante og relevante kommentarene mer synlige for brukerne. Det vil si at øverst i feltet vil du se kommentarer fra den som har laget videoen og andre populære kommentatorer, i tillegg til aktive samtaler om videoen.

Hittil har kommentarene som kjent vært organisert etter publiseringstidspunktet, noe man fremdeles kan velge om man ønsker den gamle løsningen i stedet.

Kommentarfunksjonen skal nå også knyttes opp mot Google+. Det innebærer både at kommentarer fra folk i sirklene dine vil bli plassert høyt oppe og at det nå blir mulig å innlede samtaler i kommentarfeltet med vennene dine, som enten kan være private eller offentlig synlige.

Bedre moderering

Ikke minst kommer det nå også flere modereringsmuligheter for den som legger ut videoene. Det innebærer blant annet at du kan blokkere bestemte, uønskede ord i kommentarfeltet og får mulighet til å automatisk godkjenne kommentarer fra kjentfolk for å spare tid.

Den oppgraderte kommentarfunksjonen skal rulles ut i løpet av uken. Se en kort demonstrasjonsvideo under.

YouTube får stadig flere «kjendiser»:
Denne svensken har verdens mest populære YouTube-kanal »

(Kilde: YouTube)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen