Nå får Intels 335 SSD folkelig kapasitet
(Bilde: Intel)

Nå får Intels 335 SSD folkelig kapasitet

En lavere pris blir det også.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Intels 335 serie gjorde et solid inntrykk da vi testet en variant på 240 GB i november. Nå har denne SSD-en fått en lillebror, i form av en SSD med 180 GB lagringskapasitet.

Da SSD-en ble lansert, var det et par detaljer som utmerket seg, nemlig prisen og kapasiteten. Nå var ikke SSD-en så dyr i seg selv, den var et godt kjøp sammenlignet med det meste. Problemet gikk heller på at 240 GB-modellen var den enkleste modellen som fantes om du ville ha 335-serien. Nå er den endelig tilgjengelig i en annen kapasitet.

Kliss lik storebror

Spesifikasjonene på 335 med 180 GB er helt like de vi finner på 240 GB-varianten. Det innebærer blant annet kontrolleren SandForce SF-2281 og minnebrikker fra Intel basert på 20 nm MLC.

Om vi titter på ytelsen så lover Intel 500 MB/s ved lesing og 450 MB/s ved skriving. Dersom lillebror følger storebrors skritt så er dette likevel beskjedent oppgitt, i vår test smalt Intel SSD-en nemlig til med 554,1 MB/s ved lesing og 533,3 MB/s ved skriving.

Pris og tilgjengelighet

Flere nettbutikker har SSD-en i listene sine allerede, men ingen synes å ha dem på lager enda. Prisene starter på snaue 1200 kroner. Med tanke på at prisene på 240 GB starter på drøye 1200 kroner synes vi dette blir hakket dyrt.

Om du vil ha et varsel om når SSD-en er tilgjengelig i nettbutikkene kan du legge inn et gratis varsel via Prisguiden.

(Kilde: Intel)

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen