(Bilde: Espen Irwing Swang, Amobil.no)

Nå får HTC One Android 4.3

HTC lynraskt ute med nyeste Android-versjon.

De siste årene har klagesangen over treige Android-oppdateringer fra mobilprodusentene vært et nærmest konstant refreng blant mobilbrukerne. Eiere av HTCs toppmodell har imidlertid ingenting å klage over denne gangen. Såvidt over to måneder etter lanseringen av Android 4.3 begynner mobilprodusenten nå å rulle ut den nye utgaven for HTC One.

HTC har alt annonsert at en oppdatering var nært forestående, og allerede nå skal brukere rundt om i verden ha fått opp oppdateringsvarsel på mobilene sine. Såvidt vi forstår går oppdateringen ut globalt, så hvis du ikke har fått melding om den ennå, kan det være lurt å be telefonen sjekke etter oppdateringer manuelt.

Fjorårets modeller fra HTC vil imidlertid ikke få oppdatering til den nye Android-versjonen.

Les også: Google har lansert Android 4.3

Hva med Sony og Samsung?

For konkurrentenes del er det allerede kjent at Samsung hopper direkte til Android 4.3 for sin forrige toppmodell, Galaxy S3. Foreløpig har ikke produsenten avslørt noe tidsskjema for denne utgaven. Galaxy S4 vil få oppdateringen i løpet av oktober. Det ble avslørt under selskapets lansering av Galaxy Note 3 for rundt tre uker siden.

Samsung har dessuten allerede offentliggjort at den nyeste generasjonen Galaxy-modeller vil bli oppdatert også til neste utgave av Android, altså versjon 4.4 KitKat.

Også Sony har annonsert at de jobber med en Android 4.3-oppdatering, men foreløpig har ikke selskapet offentliggjort noen tidsramme for oppdateringen.

For eiere av Nexus-enheter har oppdateringen vært tilgjengelig siden lansering.

Les også: Android 4.3 kan lastes ned

(Kilder: gsmarena.com, thenextweb.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen