Nå får du WiMP på Sonos

Nå får du WiMP på Sonos

Nå får du WiMP på Sonos

Musikkstreaming blir tilgjengelig i alle rom.

Sonos er en produsent av multiromsutstyr. Tanken er at man har all musikken sentralt plassert, det være seg på en hjemmeserver eller en NAS. Derfra henter alle Sonos-enhetene rundt om i huset musikken fra.

Det betyr slutten på CD-er som flyter rundt og muliggjør ulike musikklister. Det hele styres via en egen fjernkontroll, eller via din egen smarttelefon.

Den norske musikkstreamingtjenesten WiMP blir nå tilgjengelig for brukere av Sonos. Dermed får du tilgang til hele musikkbiblioteket og det redaksjonelle innholdet til WiMP på dine Sonos-enheter rundt omkring i huset.

WiMP er den første tjenesten som kjørte i beta i Sonos Labs, en tjeneste som gir leverandører og brukere tilgang til Sonos' programmeringsgrensesnitt. Et vesentlig antall brukere skal allerede være i gang med å lytte til WiMP via denne løsningen.

Enkel tilgang

WiMP for Sonos gjør det mulig for deg å høre på musikk uten at datamaskinen er slått på, og det blir også enklere å spille av musikk i flere rom med Sonos Wireless HiFi System. Systemet kan kontrolleres via en gratis fjernkontrollapp tilgjengelig for Android, iPhone og iPad.

Sonos-brukere med WiMP kan utforske det redaksjonelle innholdet i WiMP – deriblant ferdiglagde spillelister for ulike anledninger som fest, trening og jul, samt anbefalte låter og album, nyheter, topplister, albumlister, favoritter og så videre.

Oppdatering ikke nødvendig

WiMP er tilgjengelig for Sonos fra og med i dag, og en oppdatering er ikke nødvendig. Du finner tjenesten under menyvalget "More Music" på Sonos-fjernkontrollen.

Tjenesten er tilgjengelig for WiMPs skandinaviske brukere. Har du Sonos, men er ikke WiMP-kunde, kan du registrere deg på WiMP.no. Der kan du velge 30 dagers fri testperiode, og tjenesten koster ellers 99 kroner i måneden. Canal Digital-kunder har tilgang til WiMP gratis gjennom sine abonnementer.

(Kilde: Pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen