Alle PS3-eiere med en PlayStation Plus-konto får nå ubegrenset tilgang til filmer og TV-serier fra Viaplay.
Alle PS3-eiere med en PlayStation Plus-konto får nå ubegrenset tilgang til filmer og TV-serier fra Viaplay. (Bilde: Montasje: Sony)

Nå får du Viaplay på PlayStation 3

I tillegg kan du laste ned filmer og serier på andre enheter.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Nå kan eiere av PlayStation 3 (PS3) gni seg i hendene. Nettportalen Viaplay, som tilbyr TV-serier, filmer, direktesendt sport og dokumentarer, blir nå tilgjengelig på spillkonsollen fra Sony.

For å få ubegrenset tilgang til den nettbaserte videotjenesten, må du ha PlayStation Plus-konto og Viaplay-abonnement, og naturligvis ha PS3-en knyttet til Internett.

Konkurranse med HBO og Netflix

Utvidelsen av Viaplay-tilbudet kommer i en tid der de store internasjonale aktørerene HBO og Netflix er på vei til Norge med tilsvarende tilbud. Nå vil både Sony og selskapet bak Viaplay, Modern Times Group (MTG), ta opp konkurransen.

– Sony streber kontinuerlig etter å kunne tilby en samlet plattform for underholdning, og på Playstation har man lenge kunnet spille spill, høre på musikk og se på film, sier Jim Ryan i Sony i en pressemelding. Han fortsetter:

– Med samarbeidet med Viaplay blir våre nordiske brukere også først i Europa med å få tilgang til et bredt utvalg av direktesendt sport på sin PS3, og konsollen får enda en dimensjon.

Utvider på mobil

Fra før er Viaplay tilgjengelig på PC, smarttelefoner, nettbrett, en egen Viaplay-boks og smart-TV-er fra LG, Samsung, Panasonic og Philips.

Tjenesten utvides også i henhold til mobile enheter, når Viaplay ifølge Kampanje lar brukere av iPhone og iPad laste ned innhold i 30 dager. Dette kan deretter ses uten internettilgang.

Hva koster det?

For å få tilgang til Viaplay trenger du altså et PlayStation Plus-abonnement. Dette koster 395 kroner for ett år, eller 119 kroner for 90 dagers medlemskap.

Et abonnements hos Viaplay har varierende månedspriser, med 49 kroner for TV-pakken, 99 kroner for TV+film-pakken og 199 kroner for TV+film+sport-pakken.

PS3-brukere som ikke har PlayStation Plus-abonnement skal kunne laste ned og se på leievideo fra Viaplay-appen.

(Kilder: Kampanje, Release)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen