Nå får du TV på iPad
Teknofil

Nå får du TV på iPad

Altibox lanserer ny tjeneste.

Altibox har lansert en ny app som gjør at du kan se direktesendt TV på iPad-en din. I tillegg kan du leie filmer.

– Vi lanserte Altibox Chill for PC og Mac i desember i fjor. Når kundene nå kan bruke tjenesten på iPad, tar vi det å være en mobil medieforbruker til et nytt nivå. Nettbrettet er mer hensiktsmessig når du er på farten, og terskelen for å bruke Altibox Chill blir mye lavere, forklarer produkt- og markedsdirektør Per André Rykhus i Altibox i en pressemelding.

Live TV på iPad-en

Ifølge Altibox er Altibox Chill det første produktet i Norge som gir brukeren en pakke med "lineære" – det vil si direktesendte – tv-kanaler og filmleie på PC, Mac og iPad. Etter hvert vil tjenesten også komme på smarttelefoner.

I første omgang har Altibox Chill for iPad kun TV, men etter hvert vil det også bli mulig å leie filmer. Da vil du kunne starte filmleien på TV, og så se ferdig filmen på iPad – eller motsatt.

Kan brukes hjemme eller på reise

Altibox Chill er delt i to; Altibox Chill In og Altibox Chill out. Chill In kan brukes innenfor rekkevidden til det trådløse nettverket hjemme, og inneholder flest TV-kanaler. Tjenesten er gratis for Altibox-kunder. Chill Out kan brukes også ute av huset, men da har du færre kanaler tilgjengelig. Denne tjenesten koster 149 kroner i måneden, men vil bli solgt for 79 kroner i måneden for iPad i en begrenset periode nå i starten.

Altibox er i forhandlinger med NRK og TV2 om inkludering i Chill Out-produktet, og jobber nå med å tilpasse plattformen etter TV2s krav.

– Vi jobber hele tiden for å gjøre Chill-produktet så komplett som mulig, og nye kanaler vil komme etter hvert. I løpet av juni vil Discovery, Animal Planet og BBC komme inn i Altibox Chill Out, sier Rykhus.

Les også om Canal Digital som lar deg styre TV-mottakeren via mobilen.

Les også: Slik fungerer nettbrettene i stua

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen