Nå får du snart nyhetene også på LinkedIn

Nå får du snart nyhetene også på LinkedIn

Betaler en halv milliard kroner for nyhetsleseren Pulse.

Den sosiale nettverkstjenesten LinkedIn har blitt svært populær blant dem som ønsker å bygge et nettverk av profesjonelle relasjoner. I den senere tid har LinkedIn begynt å bygge ut tjenesten fra å være en ren sosial nettverkstjeneste til å bli en tjeneste man ikke bare skal oppsøke de få gangene man søker jobb eller trenger å innhente informasjon om noen av sine kontakter eller kontakters kontakter.

Deep Nishar i LinkedIn.
Deep Nishar i LinkedIn.Foto: LinkedIn

På torsdag annonserte LinkedIn at de kjøper nyhetsleseren Pulse for den nette sum av 90 millioner dollar – det vil si i overkant av 500 millioner kroner. En tiendedel av beløpet er betalt kontant, mens resten er aksjer. 

Pulse er en populær nyhetsleser som finnes til både iPhone, iPad og Android. Den samler nyheter fra en rekke kilder og presenterer dem på en lesevennlig måte. Ifølge LinkedIn har Pulse mer enn 30 millioner brukere i mer enn 190 land. 

– Vi er begeistret over å legge til Pulses betydelige talent, teknologi og produkter til vårt voksende økosystem av innholdsprodukter, og vi tror at de vil hjelpe oss med å raskere bli i stand til å levere til våre medlemmer den informasjonen de trenger for å bli bedre på hva de gjør, på en hvilken som helst enhet, sier Deep Nishar i LinkedIn i en pressemelding

Medieplattform for profesjonelle

I et blogginnlegg skriver Nishar at han tror LinkedIn nå kan bli en profesjonell medieplattform hvor alle profesjonelle kommer for å få tilgang til innhold, samt hvor mediene kommer for å dele sitt innhold.

– Vi tror vi kan hjelpe profesjonelle å ta smartere og mer veloverveide forretningsavgjørelser ved å få frem all kunnskapen som flyter gjennom LinkedIn i form av nyheter, oppdateringer fra innflytelsesrike personer, bransjeoppdateringer, debatter, kommentarer og andre ting, skriver Nishar.

Dagens Pulse-apper vil fortsatt være tilgjengelige som før. Pulse-utviklerne skal fra nå av jobbe hos LinkedIn i Mountain View i USA.

Også selskaper som Microsoft og Yahoo skal ha vært interessert i å kjøpe tjenesten, skriver AllThingsD

Les også: Slik finner du drømmejobben med mobilen

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen