Khloe Kardashian prøver den speilblanke skjermfilmen.
Teknofil
Khloe Kardashian prøver den speilblanke skjermfilmen. (Bilde: Glam Screen HD)

Nå får du sminkespeil på mobilen

Kim Kardashians bestekompis står bak oppfinnelsen.

Ifølge BGR skulle veldig mange kvinner gjerne hatt muligheten til å speile seg i mobiltelefonen sin, og med skjermfilmen Glam Screen HD vil de få nettopp denne muligheten.

Det er Jonathan Cheban, bestevennen ("BFF") til TV-personligheten Kim Kardashian, som står bak produktet. Han har trolig en viss innflytelse over potensielle kjøpere, så kanskje det kan bli god butikk av dette. Cheban lover for øvrig mer moterelatert mobiltilbehør fremover, ifølge BGR.

Syltynn skjerm med HD-speil

Glam Screen HD-produktet er en slags nyvinning. Det er ikke et helt vanlig speil, som er klistret fast til et helt vanlig mobildeksel. Det finnes nemlig fra før. Derimot er dette en syltynn skjermbeskytter som du fester over skjermen på mobilen. Vent, det finnes jo også fra før?

Foto: Glam Screen HD

Det som gjør produktet unikt er at når mobilen er på, ser du mobilskjermen på vanlig måte. Når lyset i mobilskjermen slukker, forvandles den derimot til et HD-speil.

Foto: Glam Screen HD

Med en slik funksjon, kan mobilen din erstatte sminkespeilet ditt, men selvfølgelig også være til hjelp i andre situasjoner hvor du trenger et skikkelig speil også.

Glam Screen HD finnes foreløpig til flere Apple- og Samsung-mobiler, HTC One, og Apples nettbrett. Prisen er 25 dollar (150 kroner) for de som passer mobil, og 35 dollar (215 kroner) for iPad-utgaven.

Lei av at iPhonen din skrur seg av hele tiden?
Apple lover å fikse feilen

(Kilder: BGR)

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen