Nå kan du eie i tillegg til å leie på Voddler. (Bilde: Voddler)

Nå får du kjøpt filmer på Voddler

Ta med deg dine favorittfilmer hvor du vil.

Den svenske videotjenesten Voddler kommer nå med et nytt tilbud til filmnerder i de tusen hjem. Heretter får du kjøpt dine favorittfilmer, framfor å bare leie dem. Dermed kan du laste ned filmen lokalt, og du kan også velge å la den være tilgjengelig gjennom nettskyen.

Fra før tilbyr Voddler leie av filmer for 19 – 37 kroner per film, samt tjenesten Voddler Plus. Sistnevnte er et abonnement til 79 kroner i måneden, og som blant annet lar deg se utvalgte filmer uavbrutt i likhet med for eksempel Netflix.

Nettskybasert kjøp

Voddler hevder at de er først ute i Skandinavia med å tilby kjøpefilmer i skyen. Du kan laste ned en film du har kjøpt til opptil fem forskjellige datamaskiner, men du kan i tillegg velge å la den forbli hos Voddler.

Da kan du se filmen når som helst og hvor som helst – såfremt du har tilgang til Internett. På et sted uten Internett er nettopp en tidligere nedlasting et godt alternativ.

Du kan se hvilke filmer som er tilgjengelige for kjøp hos Voddler nå. Selskapet sier selv at skarve 200 titler er tilgjengelige fra start, men at flere er på vei.

Ikke fritt fram for plattformer

Selv om du kan laste ned kjøpefilmer, er det imidlertid begrenset hvilke plattformer du kan laste ned til – slik som Android, iOS, Lumia og så videre. Dette bestemmes av rettighetsinnehaverne, og ut i fra flere stikkprøver å dømme, ser det ut til at utvalget her er så å si ikke-eksisterende inntil videre.

Voddler melder også at filmene har ulike priser, fra 69 kroner og opptil 139 kroner. Det ser likevel ut til at de aller fleste filmene havner på 99 kroner.

(Kilde: Voddler)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen