Nå får du HTC One med ren Android
Teknofil
(Bilde: HTC)

Nå får du HTC One med ren Android

Ryktene stemte: HTC har lansert HTC One "Nexus experience".

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Etter at Google for et par uker siden lanserte en Google-versjon av Samsung Galaxy S4, har det gått rykter om at det også skal komme en versjon av HTC One med "stock Android" – det vil si en Android-versjon uten menytilpasningene HTC vanligvis pleier å legge på toppen.

På konferansen D11, som blir arrangert av AllThingsD, bekreftet Googles operativsystemsjef Sundar Pichai at det vil komme en Google-versjon av av HTC One. Telefonen omtales på HTCs blogg som HTC One "Nexus experience".

HTC One Nexus Experience vil komme på markedet den 26. juni og vil koste 599 dollar – det vil si ca. 3 500 kroner. Telefonen vil ha åpen bootloader, slik at det skal være enkelt å tilpasse Android slik man ønsker.

Samme maskinvare

Siden telefonen kjører standard Android, vil du naturligvis ikke få tilgang til de spesialfunksjonene HTC har lagt inn i Sense-grensesnittet sitt, som blant annet Blinkfeed. Men maskinvaren skal være identisk, og telefonen vil komme med 32 GB lagringsplass og støtte for 4G (LTE). Android 4.2.2 vil være installert på telefonen når du kjøper den.

I første omgang vil telefonen bli tilgjengelig bare i USA. 

Ifølge nettstedet The Verge undersøker HTC nå mulighetene for å kunne tilby de som har kjøpt den vanlige Sense-versjonen av HTC One å kunne installere "stock Android" i stedet. Dette er imidlertid ikke mange detaljer som er kjent om det ennå.

Les også: – Samsung Galaxy S4 Google Edition neppe til Norge

Få også med deg testen av HTC One her »

(Kilde: HTCAllThingsD, The Verge)

 

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen