(Bilde: Google)

Nå får du HBO-serier på Google Play

Nytt alternativ for sultne fans.

Ikke alle har vært fornøyd med HBO Nordic her til lands, men nå får vi tilgang til en ny måte å konsumere HBOs kjente og kjære serier på.

HBO har nemlig lansert sju av sine serier på appbutikken Google Play, slik at brukere kan kjøpe og laste ned enten enkeltepisoder eller hele sesonger til sin mobil eller datamaskin.

Riddere og gangstere

Foto: Google

Det er seriene Game of Thrones, True Blood, Boardwalk Empire, The Newsroom, Veep, Girls og The Wire som har dukket opp hos Google i første omgang. Mer innhold skal være på vei.

Én episode koster mellom 2 og 3 dollar (12 og 18 kroner), mens en hel sesong av en serie koster mellom 19 og 29 dollar (110 og 170 kroner).

En viktig hake

Det er imidlertid én viktig hake ved det hele: Tjenesten er egentlig ikke tilgjengelig for oss her i Norge. Det er derimot ikke umulig å få tilgang via en såkalt «unblock»-tjeneste og å tilføye et virtuelt, amerikansk bankkort for å betale med.

Om dette blir for omstendelig, må man smøre seg med tålmodighet og vente på at Google lanserer film- og TV-seksjonen av Google Play her på berget.

Sjekk ut HBO-katalogen selv hos Google Play (krever unblocking).

Hovedtjenesten på nett utvikler seg:
HBO Nordic tar grep »

(Kilder: Engadget og Recordere)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen