Nå får du Galaxy Note II-funksjoner på Galaxy S III

Premium Suite-oppdatering rulles ut nå, og gir deg mange nye og smarte funksjoner.

Flere av våre lesere kan melde om å ha mottatt Android 4.1.2-oppdateringen til Samsung Galaxy S III. Den nye oppdateringen inneholder Samsung Premium Suite, som gir Galaxy S III en rekke nye og spennende funksjoner.

Mange av de nye funksjonene er kjent fra Samsung Galaxy Note II, blant annet funksjonen som gjør det mulig å vise to apper side om side i såkalt "Multi Windows"-visning.

Premium Suite har også et forbedret bildegalleri som lar deg vise flere bilder samtidig, og også mer intuitivt kategorisere og organisere bildene dine.

Med den nye Group Cast-funksjonen kan du nå dele og samarbeide om dokumenter via Wi-Fi, for eksempel vise en presentasjon til flere mennesker samtidig.

Smart skjermrotasjon

En annen ny funksjon er Smart Rotation, som er en utvidelse av funksjonen som gjør at skjermen ikke slukker når du ser på den. Med Smart Rotation vil telefonen gjenkjenne ansiktet ditt, og automatisk rotere skjermen slik at den justerer seg etter posisjonen til ansiktet ditt. Det betyr at hvis du leser noe på skjermen og så legger deg ned på sengen eller sofaen, så forstår telefonen at den ikke skal rotere skjermbildet til landskapsmodus.

Premium Suite inneholder også forbedringer i kamera-appen, blant annet med en ny funksjon for å ta bedre bilder når det er lite lys.

Oppdateringen er på 126 megabyte, og kan lastes ned "over the air" (OTA), det vil si at du går inn i innstillingsmenyene og velger Om enheten, og deretter Sofwareoppdatering. Du finner også oppdateringen på denne siden hos Samsung.

Les også vår test av 4G-versjonen av Samsung Galaxy S III.

Her kan du se Samsungs egen videodemonstrasjoner av Premium Suite:

Premium Suite, del 1:

Premium Suite, del 2:

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen