Nå får du Android 4 på Galaxy Note

Nå får du Android 4 på Galaxy Note

Samsung slipper Ice Cream Sandwich-oppdatering til sin direktørmobil.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Oppdatert: Det viser seg at testeksemplaret vi har lånt av Samsung Norge tilhører en annen IMEI-serie enn de telefonene som er solgt her til lands. ICS-oppdateringen er ikke tilgjengelig for andre før senere, kanskje i løpet av mai. Du finner mer informasjon i denne artikkelen. Vi beklager feilen.

Samsung har lansert en offisiell oppdatering av sin toppmodell, Galaxy Note. Oppdateringen betyr at Galaxy Note nå har fått den nyeste versjonen av Android, kjent som Ice Cream Sandwich (ICS).

Versjonen du nå kan laste ned til Samsung Galaxy Note er Android 4.0.3.

Ansiktsgjenkjenning

Grafikken er bedre tilpasset den høye skjermoppløsningen (1280 x 800), og du kan velge å bruke ansiktsgjenkjenning for å låse opp telefonen.

Vi har imidlertid ikke funnet mulighet for å legge ikoner på låseskjermen slik at du kan åpne favorittapplikasjonene direkte. Vi kan heller ikke skalere miniprogrammene på startskjermene, slik ICS åpner for.

Ellers merker vi oss at det er kommet en ny innstillingsmeny, det er gjort noen oppdateringer i S Note og S-Memo, og du kan legge til et svevende penneikon som dukker opp når du holder skjermpennen i nærheten av skjermen. En ny funksjon er at du kan skrive regnestykker for hånd, og få dem oversatt til maskinskrevne tegn og regnet ut for deg.

Tilpasses for små hender

Slik blir tastaturet enkelt å betjene med en hånd.
Slik blir tastaturet enkelt å betjene med en hånd.

Samsung har også lagt til en ny funksjon som gjør det enklere å betjene telefonen med en hånd. Aktiverer du funksjonen enhåndsstyring, så får du et grensesnitt der tastatur , opplåsingsmønster og kalkulatortaster er plassert på siden av skjermen så du slipper å forstrekke fingrene.

Du kan også velge hvilken side av skjermen du vil ha enhåndsbetjeningen på. på denne måten kan også venstrehendte få glede av enhåndsbetjeningen.

Oppdatering via PC

Å legge inn ICS på Galaxy Note er en smal sak. Men oppdateringen krever at du har ladet opp telefonen og bruker PC-programmet Kies. Da vi søkte etter oppdateringen direkte fra telefonen fikk vi beskjed om at vi allerede hadde siste versjon. Kobler du Galaxy Note til PC-en, starter Kies automatisk og det dukket opp et varsel om at oppdateringen er tilgjengelig.

Vi har foreløpig ikke oppdaget noen bugs i oppdateringen, slik vi så en del av på Galaxy S II. Men så får vi legge til at vi nettopp har oppdatert, og at det selvsagt kan være at vi oppdager ting under veis.

Har du noen erfaringer med oppdateringen til Samsung Galaxy Note, så del dem gjerne i vårt forum.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen