Nå får du Adobes tegneverktøy i Norge

Digitalt utstyr for dem med iPad.

Adobe melder nå at tegneverktøyene Ink og Slide er tilgjengelige i Norge. Bak de noe kryptiske navnene skjuler det seg to digitale verktøy myntet på dem som bruker Apple iPad i en eller annen form.

Produktene er integrert med Adobe Creative Cloud, og gir deg en del spennende muligheter til bildebehandling på farten. Med disse får du mulighet til å jobbe direkte mot Illustrator Line, Illustrator Draw, Photoshop Sketch og Adobe Brush CC.

God å holde

Adobe Ink er en trekantet penn laget i aluminium. Pennen er i tillegg vridd 30 grader rundt sin egen akse, slik at den ifølge Adobe skal være mer behagelig å holde. Pennen har teknologi som gjør den trykkfølsom, ved hardere nedpress vil den tegnede streken bli tykkere.

Slide er en linjal for dem som vil tegne helt rette linjer. I tillegg kan den brukes for å lage perfekte sirkler og andre former.

Produktene er kompatible med fjerde generasjon iPad, iPad Air, Air 2, iPad Mini, iPad Mini Retina og iPad Mini 3. Når det gjelder operativsystem må enhetene minimum ha iOS 7.

En pakke med begge produktene kan kjøpes rett fra Adobe til 1895 kroner. Synes du det er dyrt kan du sette opp et prisvarsel hos Prisguide.no, så får du en melding når og hvis produktet kommer ned på det prisnivået du ønsker.

Det finnes mange alternativer til Adobes produkter:
Slik blir iPad et tegnebrett »
(Ekstra)

(Kilde: Adobe)

Kommentarer (0)

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen