En ny type fotoboks skriver ut 3D-modeller av deg i stedet for å ta vanlige 2D-bilder. (Bilde: Omote 3D)

Nå får du 3D-modeller av deg selv

Japansk fotoboks lar deg 3D-printe en miniatyr av din egen kropp.

Hvor stilig hadde det ikke vært å gi bort en liten miniatyr av deg selv i julegave i år? Takket være 3D-printing kan du i framtiden bare spasere inn i en fotoboks og deretter få skrevet ut små 3D-modeller av deg selv.

I Japan er dette selvsagt mulig allerede, eller i det minste i et begrenset tidsrom foreløpig. Om du skulle befinne deg i Solens rike mellom 24. november og 14. januar, kan du få med deg en spesiell utstilling i byen Harajuku.

Bestill time

Verdens første 3D-printende fotoboks er nemlig i drift på Eye of Gyre-messen som avholdes i Japan fra slutten av denne måneden. Da blir det mulig å få en tredimensjonal modell av seg selv i tre ulike størrelser: 10, 15 og 20 centimeter, til henholdsvis 1500, 2300 og 3000 kroner.

Du kan imidlertid ikke bare spasere inn, ta bilder og motta miniatyren uten videre. Her kreves det timebestilling på forhånd fra selskapet Omote 3Ds nettside.

Selv om det er dyr pris og krav om forhåndsbestilling, ser figurene uansett veldig flotte og detaljerte ut, og er noen steg foran vanlig 3D-printing som begynner å bli mer og mer tilgjengelig for mannen i gata.

Se flere bilder og få mer informasjon hos selskapet Omote 3D.

(Kilde: Spoon & Tamago)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen