(Bilde: Montasje: Google/Spotify)

Nå får Android-brukere også Spotify Connect

Lar deg styre musikken i hjemmet ditt.

For et par måneder siden lanserte Spotify en ny funksjon til iOS-applikasjonen sin, kalt Connect. Tjenesten lar deg kontrollere andre Spotify-enheter i hjemmet ditt fra mobilen eller nettbrettet ditt, slik at du kan strømme musikken din hvor du vil. 

Nå har Spotify-appen til Android blitt oppdatert, og kan nå også kose seg med Connect-funksjonaliteten. 

Sømløs kontroll

Dette er det vi skrev om Connect da det ble lansert i september: 

Se for deg at du kommer hjem med musikk spillende fra mobiltelefonen din. For å få lyden over til enten stereoanlegget i stua eller en musikkspiller på kjøkkenet, trenger du bare å ta opp telefonen, trykke på en ny Connect-logo i Spotify-appen, og velge lydutgangen du vil. 

Det hele minner veldig om Apples Airplay-funksjonalitet og Googles nye Chromecast. Forskjellen er at Connect bare fungerer på tvers av Spotify-appene på de ulike enhetene, selv om flere selskaper som Philips, Pioneer og Denon allerede har sagt at de vil produsere separate høyttalere med innebygd Spotify Connect-støtte. 

Koster penger

Det er bare de med Spotify Premium-abonnement som vil kunne bruke Connect, og foreløpig er det bare mobilenheter som kan kontrolleres via den nye tjenesten. Det betyr altså at hvis du har en PC med Spotify skrudd på i hjemmet, vil den ikke kunne styre andre enheter med Connect, eller motsatt. 

Sjekk lanseringsvideoen under: 

(Kilde: Engadget)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen