Nå starter Steam sitt sommersalg.
Nå starter Steam sitt sommersalg.

Nå er sommerens Steam-salg i gang!

Vi har listen over toppspill med inntil 90 prosent rabatt.

Like sikkert som at den norske sommeren har kommet med regn og vind åpner Valves spillnettbutikk Steam gluggene for sitt fryktede sommersalg.

Fryktet fordi mange av oss nok må erkjenne at vi sliter med å begrense hva vi putter i den digitale handlekurven når avslagene kan gå så lavt som 90 prosent på enkelte spilltitler.

Du har 12 dager på deg

Årets sommersalg varer fra 22. juni og avsluttes 5. juli, altså om nesten to uker. Til forskjell fra tidigere år, hvor Valve har fristet deg inn med både ukentlige og egne dagstilbud, ser det ut som årets tilbud gjelder til 5. juli alle som én. 

Vi skal ikke prøve oss på noen spillanbefalinger for akkurat deg, men i listen nedenfor har vi samlet noen populære titler som virker å være godt priset akkurat nå:

 

I tillegg til enkelttitler kan du også få tilslag på samlepakker med flere titler fra en spillutvikler, gjerne heftig rabattert. Se alle tilbudene hos Steam.

Før du handler alt for mange nye spill bør du kanskje ta en gjennomgang av hvor mange av fjorårets impulskjøpte Steam-spill du ennå ikke har begynt på. Vi ønsker deg uansett lykke til og god tilbudsjakt.

Kanskje trenger du et nytt grafikkort eller en ny spillskjerm for sommerens spilling?

(Kilde: Steam)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen