Nå er nye Windows 8 tilgjengelig
Teknofil
(Bilde: Hardware.no)

Nå er nye Windows 8 tilgjengelig

Release Preview er klar for nedlasting.

I går skrev vi at Microsoft hadde røpet slippdatoen for Release Preview-utgaven av Windows 8 litt for tidlig, og heldigvis stemte ryktene. Nå er den nyeste utgaven av Windows 8 klar for nedlasting fra Microsoft sine nettsider.

Prøv gratis

For alle som har lyst til å prøve Microsofts nyeste operativsystem, den kommende arvtageren til Windows 7, er dette en ypperlig mulighet. Release Preview-utgaven skal inneholde så godt som alle funksjonene vi vil se i den endelige utgaven i høst, og forhåpentligvis er mange av de mer irriterende feilene i Consumer Preview-versjonen fikset.

Titusentalls av endringer

Sammenliknet med den forrige versjonen av operativsystemet har Microsoft nå slengt med flere applikasjoner, og forbedret versjoner av Mail, Photos og People. Ifølge Microsoft har de fikset på flere titusentalls ting, men det handler stort sett om små endringer som er usynlige ved vanlig bruk. De lover imidlertid at flere av endringene de har gjort har vært for å forbedre sikkerheten og øke ytelsen.

For å laste ned Windows 8 Release Preview kan du gå til Microsoft sine nettsider, og følge instruksene derfra.

Release Previewen er tilgjengelig i både 64- og 32-bit-utgaver, og har svært hyggelige systemkrav. Installasjonsfilene er på henholdsvis 3,3 og 2,5 GB.

Les også: Disse Windows 8-snarveiene bør du kunne

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen