Det sosiale nettstedet LinkedIn har fått norsk språkpakke.
Det sosiale nettstedet LinkedIn har fått norsk språkpakke. (Bilde: 17774233, Istockphoto)

Nå er LinkedIn på norsk

600 000 nordmenn får eget språk.

Det bedriftsrettede sosiale nettverket LinkedIn kunngjør i dag at nettstedet blir tilgjengelig på norsk. Dette er det 18. språket som bli innført, kort tid etter av også svenskene fikk sin egen språkpakke.

– I motsetning til mange regioner på Europas fastland, akselererer Norges økonomiske vekst. Lanseringen av LinkedIn på norsk vil bli et kraftfullt verktøy for medlemmene, sier Fredrik Bernsel, direktøren for LinkedIn i Norden, i en pressemelding.

Allerede tilgjengelig

LinkedIn har 600 000 norske medlemmer, av totalt 161 millioner på verdensbasis. Selskapet er inne i en solid vekstfase, og tjener gode penger.

Den norske språkpakken er allerede tilgjengelig for alle medlemmer. Når du logger på kan du klikke på «Languages» helt i bunn av siden, og velge norsk på listen som kommer frem. Dette vil endre visningsspråket for hele nettstedet, og valget blir husket frem til neste gang du endrer det.

Skal du endre språket i den offentlige profilen din, klikker du på «Profil» øverst på siden, og velger «Rediger profil». Klikk så «Opprett profilen din på et annet språk»-lenken øverst på høyre sidemarg. Da kan du lage en egen profil på norsk, i tillegg til den du gjerne har hatt på engelsk.

Du kan lese mer om språkendringene på denne siden.

Olje og IT

Med norsk innført er LinkedIn nå tilgjengelig på 18 språk. Engelsk, fransk, indonesisk, italiensk, japansk, koreansk, malayisk, nederlandsk, polsk, portugisisk, rumensk, russisk, spansk, svensk, tsjekkisk, tyrkisk og tysk er de som allerede er tilgjengelig.

Det er oljebransjen som er mest aktiv på nettstedet, med IT følgende på en andreplass og dataprogramvare på tredje.

For en drøy måned siden ble LinkedIn hacket, og 6,5 millioner passordet ble lagt ut på nett. I følge LinkedIn selv har de ikke oppdaget misbruk av kontoer etter lekkasjen.

(Kilde: Pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen