Nå er Hotmail død for godt
(Bilde: (Foto: 5570793, iStockphoto / Hardware.no))

Nå er Hotmail død for godt

Alle er flyttet over til Outlook.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Kjente og velprøvde Hotmail er nå død. I et blogginnlegg kunngjør Microsoft at de nå har migrert det som var verdens største nettbaserte e-postklient, over til Outlook.com, noe som er spikeren i kista for den gamle traveren.

Omleggingen ble varslet tilbake i februar i år. Siden har Microsoft hatt nok å henge fingrene i: På bare seks uker er 150 petabyte med data flyttet, med alt fra e-poster til kontaktlister. Outlook skal nå telle 400 millioner aktive brukere.

Alt blir som før

Selv om din gamle Hotmail-konto nå er tvunget over til Outlook, burde ikke det by på noen praktiske utfordringer. Grensesnittet er riktig nok noe helt annet, og noen nye funksjoner har kommet til. Men alt du hadde av kontakter, e-poster regler og ikke minst din @hotmail.com-adresse skal ha vært med på flyttelasset.

I dag har Microsoft også lagt til to nye funksjoner. Outlook støtter nå SMTP-sending, noe som betyr at du kan sende en e-post via en annen klient – for eksempel Gmail – uten at du sender «på vegne» av en annen konto.

Den andre funksjonen er at SkyDrive, Microsofts skytjeneste, nå er tettere integrert i Outlook. Du kan nå sende bilder, dokumenter og andre filer du har lagret i SkyDrive, rett fra Outlook.

Outlook har ellers en rekke spennende funksjoner:
Se alt som er nytt i Microsofts e-postløsning »

(Kilde: Microsoft)

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen