Nå er HD Mini kommet

Nå er HD Mini kommet

HTC HD Mini er en mobiltelefon som med målene 103x57,5x11,7 mm, ikke først og fremst får oss til å tenke Mini. Men med tanke på at storebroren HD2 måler hele 120x67x11 mm, så kan navnet muligens forsvares.

Denne uken kom telefonen endelig i butikk, riktig nok i skyggen av en annen toppmodell fra HTC – Android-mobilen Desire.

HD Mini er en mobiltelefon med Windows Mobile 6.5.3, som er den foreløpig nyeste varianten av Windows for business-mobiler. Senere i år kommer de første modellene med Windows Phone 7, men HD Mini er ikke en mobiltelefon som kan oppgraderes til dette operativsystemet.

Krympet HD2
HD Mini er i korte trekk samme mobiltelefon som suksessmodellen HTC HD2, men i mindre format. Skjermen er krympet fra 4,3 tommer og 480x800 bildepunkter, til 3,2 tommer og 320x480 punkter. Mini har også en tregere prosessor enn storebroren (600 MHz mot 1 GHz).

Men ellers er det faktisk lite som skiller de to telefonene fra hverandre. Og med tanke på at telefonen er nesten 2000 kroner billigere enn storebror, kan HD mini være et greit alternativ for mange.

Da vi sjekket priser i dag, var telefonen billigst i nettbutikken Studrab (3323 kr. inkludert frakt). Men prisene kan rakt endre seg, og muligens finner du den billigere i vårt prissøk.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen