Nå er Galaxy Note 4 i butikkene
(Bilde: Samsung)

Nå er Galaxy Note 4 i butikkene

Samsungs nye toppmodell danker ut de fleste i vår test, nå får du den i Norge.

Samsung lanserte i begynnelsen av september Galaxy Note 4, som er selskapets flaggskip for de som liker store telefoner. Nå melder Samsung Norge at telefonen er tilgjengelig i norske butikkhyller. 

Mens forgjengeren Galaxy Note 3 var laget i plast, har Note 4 fått en design som minner om den på Galaxy AlphaRammen har den samme formen, med litt kraftigere partier i hjørnene. Også her er det en ramme i metall, men her er sidepanelet i rammen utstyrt med samme farge som telefonen. Ellers er størrelsesforskjellen den mest markante forskjellen. Alpha har naturlig nok heller ikke en penn plassert i bunnen.

Pennen som følger med gir Note 4 noen unike funksjoner.
Pennen som følger med gir Note 4 noen unike funksjoner.Foto: Espen Irwing Swang, Amobil.no

Kraftig og velutstyrt

Galaxy Note 4 er en av de best utstyrte mobiltelefonene på markedet, med en Qualcomm Snapdragon 805-brikke med fire prosessorkjerner på 2,7 GHz under panseret. Med en skjerm på hele 5,7 tommer er dette ingen liten mobiltelefon, snarere en mellomting mellom mobiltelefon og nettbrett. Størrelsen er omtrent som en iPhone 6 Plus.

Her kan du lese testen av Samsung Galaxy Note 4 »

En smart penn gir deg masse muligheter som du ikke finner på konkurrentenes mobiler. Har du en iPad kan du riktignok gjøre om også den til et tegnebrett, noe du kan lese mer om her: Slik blir iPad et tegnebrett » (Tek Ekstra)

Se hvem som selger Galaxy Note 4 billigst »

Telefonen har 32 GB lagringsplass, men den støtter minnekort helt opp til 128 GB hvis du vil utvide lagringsplassen. Her finner du en oversikt over aktuelle minnekort, og hvor du får kjøpt dem billigst »

Hvis du trenger et beskyttelsesdeksel til Note 4, finner du et lite utvalg mobildeksler her » 

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen