Black Friday er dagen for supersalg.

Nå er det supersalg

Vi hjelper deg med å finne de beste tilbudene på Black Friday.

I dag holdes årets største tilbudsdag: Black Friday. Den amerikanske tradisjonen bærer med seg en drøss av gode tilbud på alt fra sko til hjemmeelektronikk.

I løpet av 24 timer vil mange muligheter by seg, og vi skal hjelpe deg med å finne de beste tilbudene.

En rekke store norske norske nettbutikker har i lang tid varslet at de kommer til å kjøre kjempesalg hele dagen. Denne artikkelen vil bli løpende oppdatert med en liste alle nettbutikkene som holder Black Friday-tilbud.

Black Friday: Made in USA

Akkurat nå feirer amerikanerne Thanksgiving, den årlige høsttakkefesten som opprinnelig stammer tilbake til da indianeren Squanto hjalp pilgrimene med maisavlingen i 1621.

I moderne tid går Thanksgiving Holiday over fire dager, der familie og venner samles til et hyggelig lag med kalkunmiddag som den vanligste hovedretten. Det hele avrundes med handledagen Black Friday, eller "Svartefredag" på norsk.

Fredagen etter Thanksgiving Day har nemlig mange butikker supertilbud på alle slags varer, inklusive mobiltelefoner, PC-er, nettbrett, kameraer og tilbehør. Her kan du gjøre gode kjøp, både over dammen og her til lands.

De fleste store tilbudene finner du i USA, men selv om det er på den andre siden av Atlanteren hindrer ikke det deg å gjøre en god handel. Tilbudene er nemlig også så gode at du har mye å spare, selv om det må fraktes over dammen.

Se vår guide:
Slik skaffer du billige varer fra USA »

Også i Norge

De siste årene har Black Friday-tradisjonen spredt seg til flere land i Europa. I Norge har det tatt av, og i fjor hadde et titalls store butikker gode tilbud hele dagen.

En rekke norske nettbutikker holder nå store kampanjer; Dell, Komplett, Apple, Telenor, Multicom og flere.

Usikker på netthandel?
Slik handler du best på nett »

Tilbud i Norge

Disse norske nettbutikkene holder i dag «Black Friday»:

Tilbud i utlandet

Omtrent samtlige amerikanske nettbutikkene holder vanligvis «Black Friday» hvert år, og 2012 er ikke et unntaksår. Blant de største navnene finner vi for eksempel:

Vi trenger dine tips

Listen over blir ikke komplett uten din hjelp. Vet du om en nettbutikk som har gode tilbud i dag, men som ikke står på listen? Del gjerne tipset med oss i artikkelkommentarene under, eller send en e-post til undertegnede, så skal vi oppdatere listen fortløpende.

Se også: Vi besøkte et massivt elektronikkvarehus i Silicon Valley »

Norske nettbutikker har forøvrig tilbud hver eneste dag:
Se alle i vår tilbudsoversikt »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen