Nå er det lov å leke med maten

Nå er det lov å leke med maten

Med Evernote Food kan du holde styr på alt du spiser – og hvor.

Evernote er best kjent som et meget bra notatprogram til mobilen, men i det siste har selskapet gjort et par forsøk på å utvide horisonten. Nylig ble appen Evernote Hello lansert, en app som skal hjelpe deg med å huske personer du møter, kanskje spesielt i jobbsammenheng. Denne appen er kanskje ikke for folk flest.

Mer universell er derimot et annet ferskt tilskudd, nemlig Evernote Food. Denne appen har vært tilgjengelig til iPhone i måned, men er nå klar for Android også, ifølge Phandroid.

Les også: Utviklerne favoriserer fortsatt Apple

Ta bilde av maten

Det høres kanskje banalt ut, men i Evernote Food er hele poenget at du skal ta bilde av maten du spiser, legge til en kommentar og notere hvor du spiste den. Hensikten skal være at du lettere huske retter som smakte fortreffelig eller fine restauranter. Bruker du appen slavisk får du kanskje et bedre inntrykk av hvor mye du spiser, eller hvor ofte.

Ved nærmere ettertanke kan det være at Evernote Food faktisk kan være nyttig i hverdagen. Hvor ofte sliter du med å finne på noe å spise til middag? Etter noen uker med denne appen, kan du for eksempel bla tilbake og la deg inspirere av noe ganen din la sin elsk på, og så gjenta prosessen. Eller hva med å leke anmelder hver gang du går på restaurant?

Alle bildene du tar med Evernote Food synkroniseres med din ordinære Evernote-konto. Du kan også velge å dele bildene, og dommen, på Facebook, Twitter eller per e-post.

Last ned Evernote Food (gratis) til iOS eller Android.

Les også: Her er månedens ferske Android-apper

(Kilde: Phandroid)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen