Apple Music på Android er nå ute av beta.
Apple Music på Android er nå ute av beta. (Bilde: Google Play)

Nå er Apple Music til Android endelig «ferdig»

Apples første Android-app er ute av beta og har fått noen forbedringer.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Apple har ikke akkurat til vane å lansere apper på den konkurrende Android-plattform, men med Apple Music hadde ikke selskapet egentlig noe valg. Android-versjonen av musikkstrømmetjenesten ble lansert i en betaversjon i fjor høst, og nå er appen omsider «ferdig».

Som 9to5mac melder har Apple Music til Android nemlig tilbakelagt betafasen, og ble nylig lagt ut i endelig utgave på Google Play.

Har fått equalizer

Apple skriver at de har mottatt mye tilbakemeldinger i betafasen. Den nye versjonen av appen byr blant annet på equalizer-funksjon, noe som formodentlig har vært etterlengtet blant musikkentusiastene.

Foto: Google Play

I tillegg til dette har den seneste oppdateringen også fått et antall generelle forbedringer når det gjelder avspilling, ytelse og stabilitet.

Apple Music på Android er svært lik iOS-versjonen, men noen forskjeller finnes det likevel. Den viktigste er nok at Android-versjonen gjør det mulig å lagre nedlastet musikk på et mikroSD-kort, slik at du har mer plass tilgjengelig for offline-avspilling av musikk. 

Flere Android-apper trolig på vei

Ellers har Apple lagt stor vekt på at appen skal være en ekte «native»-applikasjon som skal føles som en vanlig Android-app, noe Apple selv uttalte i forbindelse med lanseringen av appen i fjor

Apple Music er altså den første Android-appen som Apple har laget, men som Tim Cook uttalte tidligere i år har de tenkt å bruke appen til å «lodde stemningen» blant Android-brukere for eventuelt å øke tjenestetilbudet på plattformen. Trolig er flere Android-apper altså på vei fra selskapet.

Meldingsappen iMessage kan bli den neste Android-appen fra Apple: Det gikk det nemlig rykter om tidligere i sommer »

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen