(Bilde: Sony)

Nå er 4K-filmtjenesten klar

Sony Video Unlimited 4K er lansert.

Sony har nå åpnet dørene til sin 4K-filmtjeneste Video Unlimited 4K. Fra start følger det med 70 spillefilmer og TV-serier i superoppløsningen 4K Ultra HD, og dermed plasserer Sony seg inn i selskap med REDs Odemax-plattform.

Video Unlimited 4K blir tilgjengelig på medieboksen FMP-X1, som fungerer med utvalgte 4KTV-er fra den japanske virksomheten. Tidligere har det også blitt kjent at den kommende spillkonsollen PlayStation 4 får 4K-filmtjenesten.

Store filer

Blant titlene i 4K-tjenesten finner vi The Amazing Spider-Man, Breaking Bad og Godzilla. I framtiden blir blant annet After Earth og Elysium lagt til i samlingen, som er ventet å telle minst 100 innen utgangen av året.

24 timers leie av en TV-serie koster cirka 25 kroner, mens det koster 50 kroner for filmleie. Kjøp av en 4K-film kommer opp i hele 180 kroner.

En to timer lang spillefilm tar opp cirka 40 GB. 4K-boksen FMP-X1 har en harddisk på 2 TB, og får dermed plass til drøyt 50 filmer. Tilføying av eksterne harddisker øker kapasiteten ytterligere.

Se hva japanerne har å by på:
Her er årets TV-er fra Sony »

(Kilde: Digital Trends)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen