Nå blir nettopplevelsen bedre
Teknofil

Nå blir nettopplevelsen bedre

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Etter å i lang tid ha vært i en rekke betaversjoner slipper Adobe nå endelig sin etterlengtede oppdatering til Flash 10. Som du kanskje vet er Flash en plattform for å vise nettinnhold, og da typisk multimedia som animasjon, video og for ikke å glemme en del forhatte reklamer.

Den kanskje viktigste nyheten i Flash 10.1, i det minste for PC-versjonen, er at GPU-en (grafikkprosessoren) nå kan tas i bruk for å dekode krevende video. Det betyr at folk som sitter på litt svak eller gammel maskinvare kan få en helt ny og lettere surfehverdag.

Et eksempel er denne stue-PC-en fra ASRock, som kan sies å ha en sterkere grafikkbrikke enn prosessor når vi tenker på dekoding av HD-materiale. Her vil ikke maskinvaren være i stand til å spille av HD-klipp på for eksempel YouTube med Flash 10.0, men med Flash 10.1 legges i stedet jobben over på grafikkbrikken - og vips kjører datamaskinen disse videoene uten problemer.

Adobe Flash 10.1 laster du ned her. Merk at de som fra før har brukt en beta av Flash 10.1 bør avinstallere denne før de installerer den ferdige versjonen.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen