Nå blir det lettere å høre på favorittmusikken din mens du spiller med venner
(Foto: Vadym Drobot/Colourbox)

Nå blir det lettere å høre på favorittmusikken din mens du spiller med venner

Spotify og Discord inngår samarbeid.

Musikkstrømmetjenesten Spotify har inngått et samarbeid med Discord, den populære applikasjonen som blant annet brukes til kommunikasjon i dataspill.

Hensikten er å kombinere musikk med spilling på en bedre måte. Det hele fungerer ved at styringen av musikken tas inn i spillchatten i Discord og gjør det mulig å enkelt dele og lytte til samme musikk med andre spillere, samtidig som man kommuniserer med hverandre.

– Naturlig steg

  Foto: Spotify/Discord

Alle brukere skal kunne vise fram og dele sine favorittlåter med venner i Discord, opplyses det i pressemeldingen, og de som har koblet seg opp mottar en «tag» som viser hva de hører på. 

Ifølge Spotify er det nye samarbeidet et logisk valg med tanke på hvor vanlig det er å spille spill mens man lytter til musikk.

– Dette er det neste naturlige steget for å trekke fram viktigheten av musikk som en integrert del av spillopplevelsen. Fra og med i dag kan Spotify Premium- og Discord-brukere høre på musikk sammen som en gruppe eller vise andre hva de hører på mens de spiller favorittspillene sine, sier Mikael Ericsson, produktsjef for Platform & Partner Experience hos Spotify i pressemeldingen.

Den nye funksjonen finner man ved å gå inn på «settings» og videre inn på «connections» i Discord-appen, og man må for ordens skyld være Premium-bruker av Spotify for å bruke funksjonen. Den kan brukes nå i alle markeder der Spotify og Discord er tilgjengelig, som altså inkluderer Norge.

Spotify soper inn abonnenter for tiden »

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen