Nå kan du få en enda bedre Amobil-opplevelse

Nå kan du få en enda bedre Amobil-opplevelse

Vi gir deg store leseropplevelser og fjerner all reklamen. Slik blir vår Ekstra-satsning.

Vi i Amobil.no-redaksjonen har de siste månedene jobbet på spreng med å planlegge hvordan vi kan gjøre Amobil.no enda bedre. Vi vet at mange av dere ønsker dere enda mer dyptgående og lærerikt stoff som ikke finnes på andre nettsteder, og vi vet også at mange av dere synes annonser på nettsidene ødelegger leseropplevelsen.

For å imøtekomme disse ønskene, utvider vi nå Tek Ekstra-konseptet som vi lanserte i oktober. Dette er nå blitt en premium-pakke for deg som synes dagens nettsted er bra, men vil ha mer.

Mer av de store leseropplevelsene

Som Ekstra-medlem på Amobil.no vil du få én til to unike dybdeartikler fra Amobil-redaksjonen hver uke. 

Fremover skal vi satse tungt på å grave frem de virkelig gode sakene, artikler du aldri før har sett på Amobil.no. Dersom vi får mange nok medlemmer vil det kunne finansiere hyppigere publisering av unikt Ekstra-innhold.

Foto: Kurt Lekanger, Amobil.no

Første sak i vår nye medlemstjeneste er en artikkel om hvordan Telenor nå holder på å bygge ut 3G- og 4G-dekning inne i T-banetunnelene i Oslo. Det å få rask fart på mobilbredbåndet inne i tunneler er en vanskeligere jobb enn mange tror, og vi ble derfor med inn i en T-banetunnel for å se hvordan de gjør det i praksis. 

På lanseringsdagen har vi også enda en godbit: Har du irritert deg over at du får mindre lagringsplass på mobilen enn det produsenten lover deg? Vi har sjekket alle de mest populære modellene, og kan fortelle deg hvilke produsenter som er flinkest til å gi deg det de lover – og hvem som er verstingene.

I løpet av de neste ukene vil du også kunne glede deg til dyptgående artikler om blant annet hvordan du får bedre talekvalitet på mobilen, en skikkelig mimreartikkel om «mobilmerkene som døde», en spennende reportasje fra en stor fabrikk på Filippinene, samt en guide til hvordan Apples iBeacon-løsning fungerer.

Som Ekstra-abonnent vil du få forsider med mer luft, større bilder og smartere layout.
Som Ekstra-medlem vil du få forsider med mer luft, større bilder og smartere layout.

Med på kjøpet følger selvsagt også alle Ekstra-sakene som Hardware.no og Gamer.no produserer, inkludert dyptgående ytelsestester av PC-spill, guider om hvordan du bytter harddisk på konsoll, hvordan The 7th Guest endret spillbransjen, og besøk til norske spillutviklerstudioer.

Få også med deg Hardware.no sin Ekstra-sak om hvordan du strømmer video til TV trådløst fra mobilen »

Etter hvert vil vi også kunne tilby Ekstra-medlemer enda flere medlemsfordeler.

Gratis prøvemåned

Dere har sagt at dere vil kunne prøve ting før dere kjøper. Derfor kan du prøve Tek Ekstra gratis i én måned. Liker du ikke tjenesten, kan du avslutte når du måtte ønske. Det er ingen bindingstid eller andre forpliktelser.

Vi håper at du benytter anledningen til å prøve ut Tek Ekstra, og at du setter pris på alle de ekstra artiklene og den nye forsiden vår. Vi stoler også på at du har mange innspill på hvordan vi kan bli bedre. Vel bekomme:

Prøv én måned gratis

PS: Dersom du velger å stå over for denne gang, ser vi frem til å fortsette å levere deg gode, gamle Amobil.no – helt gratis som alltid.

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen