N.O.V.A til iPhone 4 lansert

Mange nordmenn vil nok trosse advarslene fra amerikanske forbrukermyndigheter og likevel gå til innkjøp av en godt polstret iPhone 4 når den lanseres i Norge denne uka. Og hvorfor ikke? Foruten antenneproblemene er det relativt få vesentlige mangler, og du får en rekke fordeler ved å velge nettopp iPhone.

App Store er kanskje den største fordelen, ettersom ingen andre kan måle seg med Apple når det gjelder applikasjonsbutikken deres. Nå lanserer også verdens ledende mobilspillutvikler Gameloft et nytt spill som er spesialdesignet for iPhone 4.

N.O.V.A (Near Orbit Vanguard Alliance) er et skytespill som tar i bruk gyroskopbasert styring og viser flere detaljer på grunn av den skarpe mobilskjermen. Gyroskopet i iPhone 4 gjør at du i dette spillet kan rotere mobilen for å se deg rundt - "akkurat som om det var spillerens eget hode," ifølge pressemeldingen fra Gameloft.

I løpet av sommeren vil Gameloft ha 20 titler som er optimalisert for iPhone 4. Blant disse finner vi Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction og Brothers In Arms 2, som allerede er blitt oppdatert til iPhone 4, og Asphalt 5 som kommer med gyroskopstyring.

N.O.V.A koster 29 kroner og kan kjøpes i Apple App Store.

 

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen