N70 light til USA

De siste dagene har det dukket opp nye bilder av Nokias smarttelefon N70 på flere nettsider.

De nye bildene avslører imidlertid en aldri så liten forskjell fra N70, nemlig at denne nye modellen ikke har kamera på forsiden.

Hvis du har vært en tur i noen av de asiatiske landene den siste tiden, vil du kanskje dra kjensel på modellen på bildet. Dette er nemmelig den samme modellen som har fått navnet N70 i Asia.

Nyheten går ut på at modellen nå er godkjent at US Federal Communications Commission. Dette er kommisjonen som godkjenner mobiltelefoner for det amerikanske markedet. Nettstedet Mobile Review har døpt den amerikanske versjonen av Asias N70 for N70-5.

Den asiatiske - og nå amerikanske - utgaven av N70 er identisk med vår egen N70 bortsett fra at den mangler kamera på forsiden og støtte for 3G.

Dermed ser det ut til at amerikanerne snart kan kose seg med N70s skjermoppløsning på 176 x 220 punkter, et to megapikslers kamera, 30 MB internt minne og støtte for minnekort av typen MMC Mobile, for å nevne noe.

Nokia N70 er en av hittil tre modeller i selskapets fasjonable N-serie, sammen med fotomobilen N90 og musikkmobilen N91.

Det er foreløpig uklart hva N70-5 vil komme til å koste i USA, og om modellen noen sinne vil nå Europa og Norge.

Det er ikke første gangen Nokia velger å lage lettere versjoner av sine 3G-modeller. Foe eksempel har 3G-telefonen 6680 en lillebror ved navn 6681, som er identisk med 6680 hvis du ser bort i fra den manglende 3G-støtten og kameraet på forsiden.

Hvis du vil vite mer om Nokias N70 kan du lese vår tidligere artikkel om modellen, eller ta en titt på vår test.

(Kilder: Mobile-Review, Phone Arena)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen