N-Gage slår tilbake

Da Nokia annonserte N-Gage i sin tid, var det ikke mangel på eksperter og kommentatorer som dømte hele prosjektet nedenom og hjem. Og slik vil også mange si at det har gått. Men Nokia nekter å vedgå at N-Gage har vært et tapssluk, og kommer nå tilbake med flere nye spill til N-Gage, samt mulighet til å laste spill direkte ned fra nett.

For å få tak i N-Gage spill og annet N-innhold kan brukere av N-Gage nå koble seg opp mot WAP og se et komplett spillutvalg på hjemmesidene til konsollen. Spill kan så lastes ned til en datamaskin, legges på et minnekort for så å installeres på telefonen. Prisen vil variere fra vel 160 kroner til hele 250 kroner, og kan betales med kredittkort.

I tillegg skal N-Gages hjemmesider videreutvikles, slik at brukere nå kan kjøpe tilbehør og annen N-Gage pynt, og holde seg oppdatert med hva som skjer på N-Gage fronten.

Spørsmålet er jo om det i det hele tatt er så mange som vil benytte seg av N-Gage i den skalaen Nokia forespeiler seg. Ettersom N-Gage allerede tiltrekker seg oppmerksomhet i store mengder med høyttaleren på siden, og sin klumpete form, så er det vel heller tvilsomt at brukeren i tillegg ønsker å krone det hele med klistremerker, halssnorer og annet juggel.

(Kilder: OneSymbian)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen