N-gage får en ny sjanse

N-gage får en ny sjanse

Nokia har allerede prøvd spillmobilen N-gage i flere versjoner, men nå er det altså klart for et nytt forsøk på å revolusjonere spillopplevelsen på mobil.

Det er ikke helt klart hva den nye satsingen innbefatter, men alt tyder på at Nokia denne gangen satser på at alle Series60-telefoner skal være spillkompatible, slik at du ikke trenger å kjøpe en N-gage for å delta.

- Hovedpoenget med Nokias spillstrategi er å gjøre det enkelt for folk å finne, kjøpe og spille kvalitetsspill, og vi gleder oss til å utvide vårt samarbeid med Elisa for å gjøre dette mulig, sier Jaakko Kaidesoja i Nokia Games Multimedia i en pressemelding.

Tjenester
Den finske mobiloperatøren Elisa ser på samarbeidet som en mulighet til å gi kundene sine en ny og unik opplevelse de ikke kan få noe annet sted. I tillegg ser Mikko Mattinen, sjef for privatkunder i Elisa ringvirkninger av samarbeidet.

- De kundene som liker å spille på mobilen er ofte også de kundene som liker å ta ibruk nye mobiltjenester og nytt mobilinnhold. Elisa kan tilby et bredt spekter av innhold og tjenester, sier han.

Pilotprosjektet starter i februar 2007 og skal pågå frem til midten av året, hvor en kommersiell lansering vil finne sted.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen