Disse telefonene støtter N-Gage - enn så lenge. (Bilde: Faksimile, Nokia)

N-Gage er klart

Nokia har i lengre tid jobbet med en ny N-Gage plattform for spill, etter at selskapets dedikerte spilltelefoner floppet fullstendig salgsmessig. Nå er plattformen klar ifølge Nokias egen N-Gage blog, og selskapet kommer mest sannsynlig til å lansere resultatet på mandag i neste uke.

Alle N-telefoner i fremtiden

Den nye N-Gage plattformen er lik forgjengeren kun i navn og hensikt. Det handler fortsatt om spill, men i motsetning til N-Gage-telefonene skal N-Gage nå være en spillplattform som fungerer på alle Nokias avanserte telefoner. Dermed skal du fint kunne kjøpe deg en hvilken som helst N-telefon av Nokia, og så utruste denne for avanserte spill gjennom N-Gage.

I første omgang må du laste ned N-Gage plattformen til telefonen din selv. I fremtiden vil alle Nokias N-telefoner komme med N-Gage forhåndsinstallert, men foreløpig er det kun N95, N95 8 GB, N81, N81 8 GB og N82 som støtter plattformen.

Når spillene er klar, disse legges ut for salg og hvor mye alt vil koste er fortsatt usikkert. Mest sannsynlig er dette noe Nokia vil gå ut med om kort tid.

Amobil intervjuet i fjor høst sjefen bak den nye satsningen på N-Gage, Jaakko Kaidesoja. Intervjuet og mer informasjon om N-Gage finner du i saken "Slik blir nye N-Gage".

(Kilder: N-Gage, Engadget)

Kommentarer (7)

Norges beste mobilabonnement

Januar 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen